Briose cu sunca, masline si lapte batut

Printeaza

Briose cu sunca, masline si lapte batut din: ou, lapte bătut, unt, făină, praf de copt, pătrunjel, sare, piper, măsline verzi fără sâmburi sau umplute cu anchois, ardei gras, salam sau şuncă.

 

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 265 ml lapte bătut
  • 30 g unt topit
  • 250 g făină
  • 1/2 plic praf de copt
  • 4 linguri pătrunjel tocat
  • sare, piper
  • 150 g măsline verzi fără sâmburi sau umplute cu anchois, ardei gras etc.
  • 8 felii mari salam sau şuncă

 

Mod de preparare:

Se bate oul cu lapte bătut şi unt. Se adaugă făina amestecată cu praf de copt, apoi pătrunjel, sare, piper şi măsline.

Se încinge cuptorul la 170 °C.

Formele mici de sili­con pentru tarte se tapetează cu câte o felie de şuncă sau salam şi se aşază deasupra aluatul de brioşe preparat.

Se coc brioşele la cupto­rul pregătit, timp de 20-25 de minute. Se pot servi cal­de sau reci.

 

Briose cu sunca, masline si lapte batut

Briose_cu_sunca_masline_si_lapte_batut

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.