Briose surpriza

Printeaza

Briose surpriza din: grasime, fructe de padure, crema de branza, zahar vanilat, lapte, faina, praf de copt, bicarbonat, ou, zahar, ulei, iaurt, smantana, betisoare de ciocolata, zahar vanilat.

Ingrediente:Briose surpriza

  • grăsime pentru forme
  • 200 g amestec de fructe de pădure (congelat)
  • 100 g cremă de brânză
  • 3 pacheţele zahăr vanilat
  • 2 linguri lapte
  • 250 g făină
  • 2 1/2 linguriţe praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 ou
  • 100 g zahăr
  • 80 ml ulei vegetal
  • 200 g iaurt natur
  • 250 g smântână dulce
  • beţişoare de ciocolată şi zahăr vanilat pentru decorat

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180 °C. Ungeţi formele pentru brioşe.

Lăsaţi amestecul de fructe de pădure să se dezgheţe puţin şi puneţi 50 g deoparte pentru decorat.

Amestecaţi crema de brânză cu 1 pacheţel de zahăr vanilat şi cu lapte până devine o compoziţie cremoasă şi puneţi-o deoparte.

Amestecaţi făina cu praful de copt şi cu bicarbonatul. Bateţi oul şi adăugaţi zahăr, 1 pacheţel de zahăr vanilat, ulei, iaurt şi 50 g de smântână dulce.

Turnaţi încet compoziţia de făină şi amestecaţi până se integrează complet.

Umpleţi formele pe jumătate cu aluat. Puneţi câte o lingură din amestecul de cremă de brânză deasupra, aşezaţi câteva fructe pe mijloc şi turnaţi apoi restul de aluat.

Puneţi 25 de minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului. Scoateţi-le şi lăsaţi-le 5 minute în forme.

Bateţi restul de smântână dulce cu restul de zahăr vanilat până devine frişcă. Decoraţi brioşele cu floricele de frişcă, fructe şi beţişoare de ciocolată. Serviţi-le presărate cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.