Briose la air fryer din: ulei, iaurt, ou, lapte, zahar, faina, bicarbonat de sodiu, fulgi de ciocolata. La air fryer puteti gati inclusiv prajituri, cum sunt aceste briose, intr-un timp foarte scurt. Fie ca veti alege fructe proaspete, fulgi de ciocolata sau fructe uscate, briosele vor fi delicioase. Timp de preparare 10 minute, Timp de […]
Brioşe cu zmeură şi stafide
PrinteazaBrioşe cu zmeură şi stafide din: piscoturi, unt, miere de salcam, rom, branza de vaci, zahar, smantana, stafide.
- 250 g piscoturi
- 100 g unt topit
- 3 linguri miere de salcam
- 1 esenta rom
pentru crema:
- 250 g branza dulce de vaci
- 150 g zahar
- 3 linguri smantana
- 100 g stafide tinute in rom
Mod de preparare:
Zdrobeşti pişcoturile şi le amesteci cu untul şi mierea. Cu acest amestec tapetezi formele de brioşe şi le dai la rece.
Intre timp, pregăteşti crema: freci brânza de vaci cu 150 g zahăr, adaugi apoi smântână şi stafidele ţinute în rom.
Scoţi brioşele de la rece şi, în fiecare pui cu o lingură crema. Ornezi brioşele cu zmeură şi cubuleţe de pepene galben.
Mai laşi la frigider 1-2 ore. Scoţi apoi brioşele din formă şi le serveşti.
Brioşe cu zmeură şi stafide
Pofta buna!
Briose pufoase – usor de preparat
Briose pufoase din: faina, zahar, unt, oua, lapte, extract de vanilie, praf de copt, sare. Această rețetă de briose pufoase este perfectă pentru momentele când doriți să vă răsfățați cu ceva dulce și delicios. Textura lor pufoasă și gustul aromat le fac irezistibile. Ingrediente: 200 g făină 150 g zahăr 150 g unt (la temperatura […]
Brioșe din albuș din: albusuri, faina, ulei, zahar, zeama de lamaie, coaja de portocala confiata, susan, rahat. Ingrediente: 3 albușuri 3 linguri făină 3 linguri ulei 3 linguri zahăr 1 linguriță zeamă de lămâie opțional coajă de portocală confiată susan și cubulețe de rahat pentru decor Mod de preparare: Bați albușurile spumă tare cu […]
Pofta buna!