Broccoli cu carne de miel si carnati
PrinteazaBroccoli cu carne de miel si carnati din: ulei, broccoli, miel, carnati, cascaval, oua, patrunjel, salata verde, foaie de dafin, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 2-3 legaturi de broccoli
- 500 g carne de miel
- 2 carnati
- 50 g cascaval
- 2 oua
- 1 legatura patrunjel
- 1 salata verde
- 1 foaie de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o oala pui la fiert 1 litru de apa cu sare, piper boabe si foaia de dafin.
Cand a inceput sa clocoteasca, adaugi carnea de miel, lasi sa fiarba la foc mic timp de 1 ora, apoi scurgi supa, scoti oasele de pe carne si apoi tai carnea in bucati potrivite.
Fierbi carnatii in jumatate de pahar de apa cu ulei, pana se evapora lichidul, ii scoti si ii tai bucatele potrivite.
Broccoli il speli, il imparti in buchetele si le fierbi 5 minute. Intr-un vas de iena pui straturi succesive de carne de miel, broccoli, carnati, cascaval taiat in felii subtiri. Apoi repeti straturile fara cascaval.
Umpli cu zeama in care a fiert carnea de miel, adaugi sare si piper dupa gust, iar deasupra torni ouale ca pentru omleta si presari cascaval.
Dai vasul la cuptor, la foc potrivit, pentru 30 de minute. Servesti cu salata verde si ceapa de primavara.
Pofta buna!