Broccoli cu branza halloumi

Printeaza

Broccoli cu branza halloumi din: broccoli, ulei de masline, branza halloumi, garam masala, usturoi, ardei iute, coaja de lamaie, zeama de lamaie, lipii.

Ingrediente:Broccoli cu branza halloumi

  • 1 broccoli, rupt in buchetele
  • 1 lingura ulei de masline
  • 225 g de branza halloumi, feliata
  • 1 lingurita garam masala
  • 1 catel de usturoi, tocat fin
  • 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat fin
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • lipii, pentru servit

 

Mod de preparare:

Fierbe bucheţelele de broccoli 3-4 minute într-o oală mare de apă clocotită, sărată în prealabil. Pune deoparte puţină apă în care au fiert, apoi scurge-le şi lasă-le deoparte în strecurătoare.

Incinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Asezonează-l, apoi prăjeşte brânza 2-3 minute pe fiecare parte, până când devine aurie. Impinge brânza înspre marginile tigăii şi adaugă garam maşala, usturoiul, ardeiul iute şi apa pusă deoparte.

Găteşte totul 2 minute, apoi transferă broccoli în tigaie şi adaugă coaja rasă şi zeama de lămâie. Amestecă toate ingredientele pentru a se încălzi şi serveşte mâncarea cu lipii calde.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.