Broccoli glasat

Printeaza

Broccoli glasat

Broccoli glasat

Ingrediente:

  • o ceapă mare
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 50 cl supă de pasăre degresată, rece
  • 2 căpăţâni de broccoli
  • o căpăţână de arpagic
  • 50 g ciuperci de Paris tăiate, -din conservă
  • 20 cl smântână de soia (sau smântână degresată)
  • câteva bucăţi de miez de nucă
  • nucşoară rasă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mărunţiţi ceapa şi puneţi-o la călit într-o cratiţă, cu ulei de măsline. Adăugaţi supa de pasăre şi fierbeţi. Tăiaţi broccoli în bucăţele; puneţi-l în cratiţă. Lăsaţi să fiarbă descoperit la foc pctrivit, timp de 5 minute.

După fierbere, adăugaţi arpagicul tăiat şi ciupercile. Puneţi sare şi piper. Amestecaţi totul pentru a obţine o cremă grasă. Răciţi la frigider cel puţin 2 ore.

Când serviţi, amestecaţi cu smântână de soia şi adăugaţi bucăţile de miez de nucă şi puţină nucşoară rasă.

Broccoli glasat

Broccoli glasat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.