Broccoli gratinat cu branza cedar

Printeaza

O reteta de Broccoli gratinat cu branza cedar din: broccoli, cartofi, oua, branza cedar, ceapa, ulei, piper alb, oregano, unt, gris si sare.

Ingrediente:Broccoli gratinat cu branza cedar

  • 500 g broccoli
  • 2-3 cartofi fierti
  • 8 oua
  • 200 g branza cedar
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita cu piper alb
  • 1/2 lingurita cu oregano
  • unt
  • gris
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune pe foc o oală cu apă şi un praf cu sare.

Când stă să dea în clocot, adaugă broccoli rupt în bucheţele şi lasă pentru 4-5 minute.

Strecoară şi pune leguma într-un castron.

Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa taiata solzisori. Ia de pe foc dupa ce a capatat o culoare translucida.

Taie cartofii in cuburi marunte si adauga-i in tigaie cand ceapa este aproape gata.

Separat, bate ouale, sareaza si pipereaza dupa gust, adauga trei sferturi din cantitatea de branza data pe razatoare.

Unge cu unt o tavă potrivită ca mărime şi tapeteaz-o cu griş.

Pune bucheţelele de broccoli, amestecul de ceapă şi cartofi cuburi şi toarnă amestecul de branza si oua.

Da la cuptorul incins pentru 25-35 de minute.

Broccoli gratinat cu branza cedar

Broccoli gratinat cu branza cedar

Pofta buna!


 

poate te intereseaza si:

Broccoli gratinat cu branza cedar

Broccoli gratinat cu smantana si cascaval

Broccoli gratinat cu smantana si cascaval din: broccoli, smantana, oua, cascaval, sare, piper alb, nucsoara, unt, par­mezan sau caşcaval. Ingrediente: 2 broccoli mari (circa 500 g) 200 g smântână 2 ouă 200 g caşcaval sare piper alb nucşoară măcinată 1 lingură unt, pen­tru vas opţional, 100 g par­mezan sau caşcaval ras   Mod de preparare: Desfaci bucheţelele de […]

Broccoli cu sunca la cuptor

Broccoli gratinat cu sunca si parmezan

Broccoli gratinat su sunca si parmezan din: broccoli, sunca, oua, lapte, smantana, parmezan, unt, sare, piper. Ingrediente: o capatana medie de broccoli 250 g sunca 3 oua 250 ml lapte 3 linguri smantana o lingura parmezan 50 g unt sare piper   Mod de preparare: Broccoli se spala bine cu jet de apa rece, dupa […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.