Broccoli gratinat cu sunca si parmezan
PrinteazaBroccoli gratinat su sunca si parmezan din: broccoli, sunca, oua, lapte, smantana, parmezan, unt, sare, piper.
- o capatana medie de broccoli
- 250 g sunca
- 3 oua
- 250 ml lapte
- 3 linguri smantana
- o lingura parmezan
- 50 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Broccoli se spala bine cu jet de apa rece, dupa care se rupe in buchetele care se pun la fiert in apa cu sare timp de 10 minute. Apoi, se scurg si se adauga intr-un vas termorezistent de cuptor uns in prealabil cu unt.
Se pune si sunca taiata mai mare, iar ouale se bat bine cu laptele si se amesteca cu smantana. Se potriveste gustul de sare si piper, se toarna ouale si, la final, se presara parmezanul. Se lasa la cuptor 20 de minute, dupa care se poate servi.
Broccoli gratinat cu sunca si parmezan
Pofta buna!