Broccoli gratinat
PrinteazaO reteta delicioasa de broccoli gratinat cu: smantana, cascaval, oua, unt, sare, piper.
- 1 broccoli mediu
- 200 ml smântână
- 150 g caşcaval ras
- 2 ouă
- 30 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală broccoli şi se desface în bucheţele. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute în apă cu sare. Se scoate apoi din apă şi se strecoară bine.
Intre timp se bat ouăle, se amestecă cu smântână şi se condimentează cu sare, piper şi nucşoară. Se ia un vas termorezistent, se unge cu unt şi se aşază apoi buchetele de broccoli scurse de apă pe fundul vasului.
Se toarnă deasupra ouăle bătute cu smântână, iar deasupra se presară restul de caşcaval ras. Se dă la cuptor la foc moderat până când se rumeneşte deasupra, în jur de 30 de minute.
Broccoli gratinat
Pofta buna!
Incoming search terms:
- broccoli gratinat