Broccoli in aspic
PrinteazaBroccoli in aspic din: broccoli, ciuperci, gelatina, piper, dafin, coriandru, sare.
- 2 legături de broccoli
- 500 g ciuperci
- 2 plicuri cu gelatină albă
- piper
- dafin
- coriandru
- sare
Mod de preparare:
Opăreşte legumele timp de cinci minute într-un litru de apă clocotită, în care ai pus un vârf de cuţit de sare, piper boabe, trei boabe de ienibahar, trei foi de dafin.
Ia oala de pe foc, scoate legumele, scurge-le şi împarte-le egal în 8-10 boluri mici. In zeama care a rămas, adaugă praful de gelatină şi amestecă 2-3 minute, până se dizolvă complet.
Toarnă zeama caldă peste legume cât să le acopere. Lasă la rece până se întăreşte, apoi dă la frigider. Serveşte cu inele de ceapă roşie şi sos de hrean.
Broccoli in aspic
Pofta buna!