Broccoli in crusta de fulgi de migdale

Printeaza

Broccoli in crusta de fulgi de migdale din: broccoli, ardei iute, ulei de masline, fulgi de migdale, sare, piper.

Ingrediente:Broccoli_in_crusta_de_fulgi_de_migdale

  • 300gr broccoli
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25g fulgi de migdale
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180°C. Taie tulpinile mari de la 300g de broccoli. Dă în clocot o oală cu apă şi fierbe în ea broccoliul timp de 3 minute; apoi scurge-l bine şi aşază-l pe un prosop curat de bucătărie, pentru a se usca.

Toacă fin 1 ardei iute roşu, apoi pune 2 linguri ulei de măsline, 25g fulgi de migdale, sare şi piper într-un bol adânc şi tăvăleşte bine prin acest amestec bucheţele de broccoli, asigurându-te că se acoperă bine.

Intinde uniform conţinutul bolului într-o tavă, inclusiv ultimele picături de ulei.

Dă broccoliul la cuptor 6-8 minute sau până când capetele devin crocante, iar fulgii de migdale capătă o nuanţă de maro deschis. Serveşte imediat.

Broccoli in crusta de fulgi de migdale

Broccoli_in_crusta_de_fulgi_de_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.