Broccoli la tigaie
PrinteazaBroccoli la tigaie din: broccoli, ardei, ceapa, ulei, sare, piper.
- 1 broccoli
- 3 ardei graşi roşii
- 2 cepe roşii
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se curăţă şi se spală legumele. Ceapa se taie rondele groase şi se pune la sotat într-o tigaie în 2 linguri de ulei. Ardeiul se taie fâşii, apoi se adaugă în tigaie peste ceapă şi se călesc împreună cam 10 minute.
Se rup bucheţelele de broccoli de pe cotor, se spală sub jet de apă rece şi se adaugă în tigaie peste legumele semicălite. Se presară sare şi piper după gust, apoi se adaugă 100 ml apă rece.
Se acoperă tigaia cu un capac şi se lasă să se fiarbă legumele la foc potrivit până se înmoaie bucheţelele de broccoli. Se serveşte caldă.
Pofta buna!