Broccoli si rosii la cuptor

Printeaza

Broccoli si rosii la cuptor din: broccoli, cartofi, rosii, sunca, mozzarella, smantana, oua, sare, piper.

Ingrediente:Broccoli si rosii la cuptor

  • 1/2 broccoli
  • 3 cartofi
  • 100 g şuncă de curcan
  • 300 g roşii cherry
  • 100 g mozzarella
  • 6 linguri smântână
  • 4 ouă
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Se curăţă de coajă cartofii şi se taie felii, apoi se fierb în apă cu sare, timp de 10-15 minute. Se desface în bucheţele broccoli şi se pun la fiert în apă cu sare, 5 minute.

Se taie cubuleţe şunca, iar roşiile cherry în sferturi.

Se unge cu ulei un vas iena şi se tapetează cu pesmet. Se scot legumele din apă şi se scurg bine, apoi se amestecă cu şunca şi roşiile şi se pun în vasul iena.

Se adaugă amestecul de ouă bătute cu smântână deasupra compoziţiei. Se introduce vasul în cuptorul preîncălzit şi se lasă pentru 20 de minute.

Se scoate vasul, se adaugă deasupra mozzarella rasă şi se mai lasă vasul în cuptor 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.