Detoxifierea Organismului: Ghidul Complet pentru O Sănătate Optima Detoxificarea, un termen din ce în ce mai popular în ultimii ani, se referă la procesul de eliminare a toxinelor acumulate în organism. Aceste toxine pot proveni din alimente procesate, poluare, medicamente și chiar din stresul cotidian. Deși corpul nostru are mecanisme naturale de detoxifiere, cum ar […]
Broccoli cu spumă de şuncă
PrinteazaBroccoli cu spuma de sunca din: cartofi, broccoli, sunca, smantana, ulei de masline extravirgin, sare, piper si pasta de masline negre
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 300 g broccoli
- 250 g şuncă fiartă
- 100 ml smântână proaspătă
- 6 linguri ulei de măsline extravirgin
- sare şi piper
Pentru decor:
- 2 linguri pastă de măsline negre
Mod de preparare:
Spală cartofii şi pune-i la fiert în apă clocotită. Intre timp, opăreşte broccoli cu apă sărată.
Freacă şunca tăiată bucăţele, adaugă smântână şi amestecă bine. Scurge de apă bucheţelele de broccoli, pasează-le şi asezonează-le cu ulei şi piper, apoi dă-le deoparte.
Scurge cartofii, pasează-i (foto 3) şi asezonează-i cu ulei de măsline extravirgin, sare şi piper, după gust. Ia patru forme metalice fără fund (cilindrice sau tronconice) şi aşază-le pe câte o farfurie.
Umple fiecare formă cu compoziţiile preparate anterior, în următoarea ordine: întâi un strat de cartofi, unul cu şuncă şi, la sfârşit, unul de broccoli.
Pune în frigider pentru o oră, apoi scoate cu grijă formele metalice şi întinde pe deasupra un strat de pastă de măsline negre.
Broccoli cu spumă de şuncă
Poftă bună!
Rețetă de Mochi Japonez din: faina de orez, zahar, apa, amidon de porumb, pasta de fasole, crema de ciocolata, fructe. Ingrediente: 1 cană de făină de orez glutinos (Mochiko) 1/4 cană de zahăr 1 cană de apă Amidon de porumb sau făină de orez (pentru presărat) Umplutură opțională: pasta de fasole azuki, cremă de […]