Brownies cu nuci si migdale
PrinteazaBrownies cu nuci si migdale din: oua, zahar, ciocolata neagra, faina, miez de nuca, migdale, afine.
- 3 ouă
- 180 g zahăr vanilat
- 200 g ciocolată neagră cu 70% cacao
- 2 linguriţe de cacao
- 4 linguri de făină
- un pumn de miez de nucă
- migdale şi afine pentru decor
Mod de preparare:
Se mixeaza ouăle şi zahărul până se obţine o cremă uşor aerată. Se rupe ciocolata în bucăţi şi se topeste pe baie de aburi împreună cu untul.
Se pune cacaoa in crema de ou şi zahar şi se mai mixeaza puţin. Se mărunţesc nucile cu cuţitul si se amesteca în ciocolata topită. Se pune şi făina.
Se amesteca bine şi se adăuga în amestec crema de ou cu zahăr şi cacao. Se pune amestecul într-o tavă unsă cu unt. Tava se pune in cuptorul incins timp de 30 de minute.
Se scoate tava din cuptor şi se lăsa prăjitura să se răcească puţin înainte de a o scoate din tavă. Se toaca migdalele si se presăra peste prăjitură.
Brownies cu nuci si migdale
Pofta buna!