Brownies cu nucă
PrinteazaBrownies cu nucă din: nuca, ciocolata amaruie, unt, zahar, oua, faina, cacao, esenta de vanilie, esenta de rom, sare.
- 150 g nuca tocata
- 160 g ciocolata amaruie
- 150 g unt
- 300 g zahar
- 3 oua
- 150 g faina
- 3 linguri de ccao
- 1 lingurita de esenta de vanilie
- 1 lingurita de esenta de rom
- sare
Mod de preparare:
Topeşte la bain-marie ciocolata îm-preună cu untul şi esenţele de rom şi de vanilie, apoi las-o să se răţească.
Intre timp, mixează zahărul cu ouăle până când se topeşte.
Adaugă treptat ciocolata topită şi răcorită, încorporează făina amestecată cu cacaua şi un praf de sare.
Opreşte mixerul şi adaugă nucile tocate. Toarnă compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt.
Lasă la cuptor, la foc moderat, 25-30 de minute sau până când trece testul scobitorii.
Las-o să se răcească, decoreaz-o cu sirop de ciocolată şi serveşte-o cu îngheţată.
Brownies cu nucă
Pofta buna!