Bruschete cu branza de capra si rosii din: bagheta, branza de capra, rosii, ulei de masline, frunze de busuioc, cascaval.
Ingrediente:
1 bagheta
300 g branza de capra
4-5 rosii
2 linguri cu ulei de masline
10-12 frunze de busuioc
200 g cascaval
Mod de preparare:
Taiati bagheta felii subtiri si puneti pe plita cateva minute, pana se intaresc.
Scoateti pe farfurii, ungeti fiecare felie cu ulei de masline, apoi puneti pe bruschete cate 1 felie de branza, 1 felie de rosie, presarati cu busuioc tocat si cascaval ras.
Daca vreti sa le serviti calde puteti sa le puneti la cuptor 1-2 minute.
Bruschete cu branza Camembert si seminte din: bagheta, faina, seminte, cimbru, pere, branza. Ingrediente: brânză Camembert cimbru pere 1 bagheta seminte faina Mod de preparare: Se taie oblic 1 baghetă rustică cu multe seminţe şi făină de secară, obţinând felii lunguieţe. O tavă mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt, iar cuptorul se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.