Bruschete cu branza si spanac
PrinteazaO reteta simpla de bruschete cu branza si spanac din: bagheta, spanac, rosii, ulei de masline, usturoi, telemea de oaie, smantana, busuioc, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 bagheta
- 200 g spanac curatat
- 200 g rosii
- 2 linguri ulei de masline
- 3-4 catei de usturoi
- 150 g telemea oaie
- 1 lingura de smantana
- busuioc
- sare,
- piper
Preparare:
Franzela se taie felii subţiri, de aproximativ 1 cm, care se prăjesc într-o tigaie de teflon într-o tigaie de teflon, apoi se freacă cu usturoi şi se stropesc cu ulei.
Spanacul curăţat se spală, se opăreşte şi se căleşte în puţin ulei, roşiile se coc pe un grătar bine încins, iar brânza rasă se pasează cu smântână şi condimente după gust. Pe jumătate din feliile de pâine se pune câte o linguriţa din compoziţia de spanac, apoi se presară puţin usturoi pisat cu sare şi câte 1-2 felii de roşie coaptă.
Se acoperă cu restul feliilor de baghetă, iar deasupra se pune câte o linguriţă din compoziţia de brânză. Se mai gratinează bruschetele doar câteva minute şi se servesc imediat.
Bruschete cu branza si spanac
Pofta buna!
Foarte gustoase aceste bruschete cu spanac. Recomand.