Bruschete cu busuioc si rosii din: bagheta, usturoi, rosii, ulei de masline, busuioc, sare, piper.
Ingrediente:
o bagheta
2 catei de usturoi
3 rosii potrivite
2 linguri ulei de masline
busuioc
sare
piper
Mod de preparare:
Tăiaţi bagheta în felii de aproximativ un centimetru pe care fie le introduceţi la cuptor pentru 2-3 minute, fie le prăjiţi pe grill sau în toaster.
După ce spălaţi roşiile, tăiaţi-le cubuleţe şi condimentaţile cu sare, piper şi puţin busuioc.
Feliile de pâine, calde, frecaţi- le cu usturoi, stropiţi-le cu câteva picături de ulei de măsline după care aşezaţi cu lingura câte o grămăjoară zdravănă de roşii.
Bruschete cu branza gorgonzola si pere din: paine, ulei de masline, usturoi, pere, branza gorgonzola. Ingrediente: 1 bagheta de paine 2 linguri ulei de masline 1 catel de usturoi 2 pere 200 g branza gorgonzola Mod de preparare: Feliază subţire pîinea, înjumătăţeşte perele, scoate sîmburii şi taie-le felii. Pune pîinile pe o hîrtie de […]
Bruschete cu cimbru si branza din: paine, rosii, unt, usutroi, cimbru, branza, sare, marar, ulei, patrunjel. Ingrediente: 1 pâine 6 roșii 50 g unt 1 căpățână usturoi cimbru 150 g brânză sare mărar 2-3 linguri ulei pătrunjel Mod de preparare: Se curăţă usturoiul, se spală şi se pisează. Se amestecă cu untul moale, cu sare şi cimbru uscat. Se feliază […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.