Bruschete cu busuioc
PrinteazaBruschete cu busuioc din: paine de secara, pulpa de rosii, busuioc uscat, busuioc verde, usturoi, ulei de masline.
- 1 bagheta din faina de secara
- 1 cutie pulpa de rosii (400 g)
- 1 lingurita cu busuioc uscat
- 1 mana de busuioc verde
- 2-3 catei de usturoi
- ulei de masline
Mod de preparare:
Taie pâinea în felii subţiri şi zdrobeşte usturoiul. Amestecă pulpa de roşii cu usturoiul zdrobit şi busuiocul uscat.
Unge fiecare felie de pâine cu câteva picături de ulei de măsline, apoi pune amestec de roşii.
Presară busuioc verde şi aşază bruschetele în tava tapetată cu hârtie de copt.
Dă totul la cuptorul încins şi lasă aproximativ 15 minute la foc iute (sau până ce pâinea devine crocantă).
Bruschete cu busuioc
Pofta buna!