Bruschete cu ciuperci si cascaval
PrinteazaBruschete cu ciuperci si cascaval din: paine ciabatta, usturoi, ulei de masline, cascaval de post, cimbru, ciuperci.
- 1 paine ciabatta
- 1 capatana de usturoi
- ulei de masline
- cascaval de post
- cimbru proaspat
- ciuperci proaspete
Mod de preparare:
Tăiaţi pâinea în lungime şi apoi pe jumătate. Decojiti usturoiul şi tăiati-l în jumătate. Prăjiţi pâinea puţin, pe ambele părţi şi ungeţi cu usturoiul până acesta se topeşte.
Stropiţi feliile cu ulei de măsline şi radeti puţin caşcaval de post.
Toppingul: ciupercile se taie în feliii şi se prăjesc în ulei de măsline împreună cu 2-3 căţei de usturoi.
Se adaugă cimbrul proaspăt şi se pune compoziţia pe feliile de ciabatta.
Deasupra se adaugă puţin caşcaval şi câteva frunze de cimbru. Se serveşte fierbinte.
Bruschete cu ciuperci si cascaval
Pofta buna!
Incoming search terms:
- bruschete cu ciuperci