Bruschete cu ciuperci, mozzarella si boia
PrinteazaBruschete cu ciuperci, mozzarella si boia din: ciuperci, mozzarella, ceapa verde, ulei de masline, sare, piper, boia dulce, paine.
Ingrediente:
- 1 cutie de ciuperci
- mozzarella
- 2 fire de ceapă verde
- ulei de măsline
- sare
- piper
- boia dulce
- 4-5 felii de pâine
Mod de preparare:
Clăteşti ciupercile sub jet de apă rece şi le laşi la scurs, după care le tai în bucăţi mai mici. Ceapa verde o toci cât mai mărunt şi o pui la călit în ulei de măsline, pentru câteva minute.
Adaugi condimentele şi ciupercile scurse şi tăiate şi le laşi 3-4 minute. Feliile de pâine le coci în prăjitor.
Intr-o tavă pui hârtie de copt, aşezi feliile de pâine, iar pe fiecare pui compoziţie de ciuperci cu ceapă. Mozzarella o tai felii şi pui câte 2 bucăţi pe fiecare pâine.
Dai tava la cuptorul preîncălzit pentru 5-10 minute, până când mozzarella se topeşte. La final presari busuioc uscat.
Bruschete cu ciuperci, mozzarella si boia
Pofta buna!
Foarte bune bruschetele astea