Bruschete cu avocado, ansoa si busuioc

Printeaza

Bruschete cu avocado, ansoa si busuioc din: file de ansoa marinat, bagheta, avocado copt, rosii, patrunjel, lamaie, usturoi, ulei de masline, busuioc, sare, piper.

Bruschete_cu_avocado_ansoa_si_busuioc

Ingrediente:

  • 1 cutie cu file de ansoa marinat 150 g
  • 1 bagheta
  • 1 avocado copt
  • 2-3 rosii
  • patrunjel verde
  • 1 lamaie
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curăţă avocado de coajă şi sâmbure, zdrobeşte şi stropeşte pulpa cu zeamă de lămâie, pune sare şi piper după gust, câteva fire de pătrunjel tocat mărunt şi omogenizează.

Taie roşiile în două, curăţă-le de seminţe, taie-le în cubuleţe. Dă-le cu puţină sare şi ulei. Prăjeşte feliile de pâine, unge-le cu ulei şi freacă-le cu usturoi cât sunt fierbinţi.

Pune pe fiecare o lingură cu piure de avocado, un anşoa, cubuleţe de roşie şi frunze de busuioc. Serveşte bruschetele cu avocado şi anşoa.

Bruschete cu avocado, ansoa si busuioc

Bruschete_cu_avocado_ansoa_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.