Bruschete cu avocado, ansoa si busuioc
PrinteazaBruschete cu avocado, ansoa si busuioc din: file de ansoa marinat, bagheta, avocado copt, rosii, patrunjel, lamaie, usturoi, ulei de masline, busuioc, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 cutie cu file de ansoa marinat 150 g
- 1 bagheta
- 1 avocado copt
- 2-3 rosii
- patrunjel verde
- 1 lamaie
- 2-3 catei de usturoi
- ulei de masline
- frunze de busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă avocado de coajă şi sâmbure, zdrobeşte şi stropeşte pulpa cu zeamă de lămâie, pune sare şi piper după gust, câteva fire de pătrunjel tocat mărunt şi omogenizează.
Taie roşiile în două, curăţă-le de seminţe, taie-le în cubuleţe. Dă-le cu puţină sare şi ulei. Prăjeşte feliile de pâine, unge-le cu ulei şi freacă-le cu usturoi cât sunt fierbinţi.
Pune pe fiecare o lingură cu piure de avocado, un anşoa, cubuleţe de roşie şi frunze de busuioc. Serveşte bruschetele cu avocado şi anşoa.
Bruschete cu avocado, ansoa si busuioc
Pofta buna!