Bruschete cu branza de capra
PrinteazaBruschete cu branza de capra din: rosii uscate in ulei, ulei de masline, ceapa, usturoi, zahar, otet, apa, supa de pui, cimbru, sare, piper, bagheta, branza de capra.
- 1 borcan rosii uscate in ulei, scurse și tocate
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 ceapa, taiata felii subțiri
- 1 catel de usturoi, tocat
- 2 linguri de zahar
- 1/4 cana de otet
- 1 cana cu apa
- 1/2 cana supa de pui
- 1 lingurita cimbru, tocat
- 1/2 lingurita de sare
- 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
Ingrediente pentru bruschete:
- 1 bagheta, feliata
- 1/4 ceasca ulei de masline
- sare
- piper negru proaspat macinat
- 150 g branza de capra
- 2 lingurite cimbru, tocat
Mod de preparare:
Puneți o cratita la foc mediu. Adaugati rosiile tocate uscate, 1 lingura de ulei de la rosii, ulei de masline , ceapa, usturoiul si se amesteca, se fierbe aproximativ 5-7 minute.
Se adauga zaharul, otetul, apa, supa de pui, cimbrul, sare și piper. Se aduce lichidul la fierbere, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 30 minute.
Scoateți capacul si continuati sa fierbeti aproximativ 5-10 minute. Opriti focul si pastrati deoparte. Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava puneti hartie de copt.
Puneți feliile de bagheta pe foaia de copt. Ungeti cu ulei de masline, presarati sare și piper. Coaceti aproximativ 8 minute. Puneți branza de capra intr-un castron mic.
Se adauga cimbrul, ungeti bruschetele cu sos de rosii si adaugati branza.
Pofta buna!