Bruschete cu branza de capra

Printeaza

Bruschete cu branza de capra din: rosii uscate in ulei, ulei de masline, ceapa, usturoi, zahar, otet, apa, supa de pui, cimbru, sare, piper, bagheta, branza de capra.

Ingrediente pentru sos:Bruschete cu branza de capra

  • 1 borcan rosii uscate in ulei, scurse și tocate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 ceapa, taiata felii subțiri
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 2 linguri de zahar
  • 1/4 cana de otet
  • 1 cana cu apa
  • 1/2 cana supa de pui
  • 1 lingurita cimbru, tocat
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat

Ingrediente pentru bruschete:

  • 1 bagheta, feliata
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 150 g branza de capra
  • 2 lingurite cimbru, tocat

 

Mod de preparare:

Puneți o cratita la foc mediu. Adaugati rosiile tocate uscate, 1 lingura de ulei de la rosii, ulei de masline , ceapa, usturoiul si se amesteca, se fierbe aproximativ 5-7 minute.

Se adauga zaharul, otetul, apa, supa de pui, cimbrul, sare și piper. Se aduce lichidul la fierbere, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 30 minute.

Scoateți capacul si continuati sa fierbeti aproximativ 5-10 minute. Opriti focul si pastrati deoparte. Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava puneti hartie de copt.

Puneți feliile de bagheta pe foaia de copt. Ungeti cu ulei de masline, presarati sare și piper. Coaceti aproximativ 8 minute. Puneți branza de capra intr-un castron mic.

Se adauga cimbrul, ungeti bruschetele cu sos de rosii si adaugati branza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.