Bruschete cu branza gorgonzola si pere
PrinteazaBruschete cu branza gorgonzola si pere din: paine, ulei de masline, usturoi, pere, branza gorgonzola.
- 1 bagheta de paine
- 2 linguri ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- 2 pere
- 200 g branza gorgonzola
Mod de preparare:
Feliază subţire pîinea, înjumătăţeşte perele, scoate sîmburii şi taie-le felii.
Pune pîinile pe o hîrtie de copt întinsă într-o tavă. Picură foarte puţin ulei pe fiecare dintre ele, apoi lasă-le la cuptor maximum cinci minute.
Odată scoase, freacă feliile cu usturoiul şi apoi aşază feliile de pere (două pe fiecare toast).
Adaugă şi brînză deasupra, apoi bagă-le din nou la cuptor maximum şapte minute – pînă brînză s-a topit, iar perele s-au înmuiat.
Bruschete cu branza gorgonzola si pere
Pofta buna!