Bruschete cu Camembert
PrinteazaBruschete cu Camembert din: bagheta, faina, seminte, cimbru, pere, branza.
- brânză Camembert
- cimbru
- pere
- 1 bagheta
- seminte
- faina
Mod de preparare:
Se taie oblic 1 baghetă rustică cu multe seminţe şi făină de secară, obţinând felii lunguieţe. O tavă mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt, iar cuptorul se încinge la 200°C.
Fiecare felie de pâine se unge pe o parte cu ulei de măsline şi se aşază în tavă, cu partea unsă cu ulei în sus. Se dă tava la cuptor 2 minute pe o parte şi 3 minute pe partea cealaltă.
Se pun deasupra felii de la 1 rotiţă brânză Camembert şi se dă iarăşi la cuptor până când aceasta se topeşte frumos, circa 5 minute.
Se scot bruschetele, se lasă 1 minut la răcorit şi se servesc cu felii de pară şi cimbru verde.
Pofta buna!