Bruschete cu Camembert

Printeaza

Bruschete cu Camembert din: bagheta, faina, seminte, cimbru, pere, branza.

Ingrediente:Bruschete cu Camembert

  • brânză Camembert
  • cimbru
  • pere
  • 1 bagheta
  • seminte
  • faina

 

Mod de preparare:

Se taie oblic 1 baghetă rustică cu multe seminţe şi făină de secară, obţinând felii lunguieţe. O tavă mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt, iar cuptorul se încinge la 200°C.

Fiecare felie de pâine se unge pe o parte cu ulei de măsline şi se aşază în tavă, cu partea unsă cu ulei în sus. Se dă tava la cuptor 2 minute pe o parte şi 3 minute pe partea cealaltă.

Se pun deasupra felii de la 1 rotiţă brânză Camembert şi se dă iarăşi la cuptor până când aceasta se topeşte frumos, circa 5 minute.

Se scot bruschetele, se lasă 1 minut la răcorit şi se servesc cu felii de pară şi cimbru verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.