Bruschete cu legume la cuptor
PrinteazaBruschete cu legume la cuptor din: dovlecel, rosii cherry, mozzarella, cascaval, usturoi, fulgi de chilli, busuioc, ulei de masline, bagheta si sare.
- 1 dovlecel verde (zucchini)
- 4-5 rosii cherry
- 200 g mozzarella
- 100 g cascaval
- 2-3 catei de usturoi
- fulgi de chilli
- busuioc
- ulei de masline
- 1 bagheta
- sare
Mod de preparare:
Taie în cubuleţe dovlecelul şi roşioarele. Adaugă mozzarella tăiată mărunt şi caşcavalul ras. Stropeşte cu puţin ulei de măsline, sărează, pune busuioc după gust, fulgi de chili pisaţi şi căţeii de usturoi tăiaţi. Amestecă şi lasă la rece 15 minute, ca să se întrepătrundă aromele.
Taie bagheta în felii şi pune pe fiecare câte 1-2 linguri cu amestec de legume şi brânzeturi. Aşază-le într-o tavă şi dă-le la cuptorul încins câteva minute, până ce se topeşte brânza, iar legumele se pătrund.
Bruschete cu legume la cuptor
Pofta buna!