Bruschete cu legume la cuptor

Printeaza

Bruschete cu legume la cuptor din: dovlecel, rosii cherry, mozzarella, cascaval, usturoi, fulgi de chilli, busuioc, ulei de masline, bagheta si sare.

Ingrediente:Bruschete_cu_legume_la_cuptor

  • 1 dovlecel verde (zucchini)
  • 4-5 rosii cherry
  • 200 g mozzarella
  • 100 g cascaval
  • 2-3 catei de usturoi
  • fulgi de chilli
  • busuioc
  • ulei de masline
  • 1 bagheta
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie în cubuleţe dovlecelul şi roşioarele. Adaugă mozzarella tăiată mărunt şi caşcavalul ras. Stropeşte cu puţin ulei de măsline, sărează, pune busuioc după gust, fulgi de chili pisaţi şi căţeii de usturoi tăiaţi. Amestecă şi lasă la rece 15 minute, ca să se întrepătrundă aromele.

Taie bagheta în felii şi pune pe fiecare câte 1-2 linguri cu amestec de legume şi brânzeturi. Aşază-le într-o tavă şi dă-le la cuptorul încins câteva minute, până ce se topeşte brânza, iar legumele se pătrund.

Bruschete cu legume la cuptor

Bruschete_cu_legume_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.