Bruschete cu pasta de masline si cascaval

Printeaza

Bruschete cu pasta de masline si cascaval din: baghetă, măsline fără sâmburi, ceapă verde, usturoi, ardei capia, cascaval, cepe roşii, frunze busuioc.

Bruschete_cu_pasta_de_masline_si_cascavalIngrediente:

  • 1 baghetă
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 fir ceapă verde, tocat
  • 1 căţel usturoi, tocat
  • 2 ardei capia
  • 50 g caşcaval
  • 2 cepe roşii
  • 1 legătură frunze busuioc

Mod de preparare:

Tai bagheta felii şi le ungi cu ulei de măsline, du­pă gust. încingi cuptorul. Toci ceapa roşie julien, iar ardeii fâşii după ce îi cureţi de cotor şi seminţe.

Pui măslinele, restul de ulei, ceapa verde şi ustu­roiul într-un blender şi mixezi până se formează o pastă.

Ungi fiecare felii de baghetă cu pastă de măsline, peste care aşezi fâşii de ardei şi puţină ceapă şi dai la cuptor.

Laşi până se rumenesc felii­le pe margini, iar cu 5 minute înainte de a le scoate, pul frunze de busuioc şi presari caşcaval răzuit.

Bruschete cu pasta de masline si cascaval

Bruschete_cu_pasta_de_masline_si_cascaval

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac bruchetele cu masline

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.