Bruschete cu pasta de masline
PrinteazaBruschete cu pasta de masline din: paine, masline negre, usturoi, ulei de masline, branza de soia, pesmet, coaja de lamaie, suc de lamaie, sare, piper.
- 1 paine bagheta
- masline negre
- 1-2 catei de usturoi zdrobiti
- ulei de masline
- branza de soia
- 25 g pesmet
- coaja rasa de lamaie
- 4 lingurite cu suc de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi măslinele în bucăţele cât mai mici şi amestecaţi cu usturoiul, sucul de lămâie şi coaja rasă, pesmetul şi brânza de soia. Amestecaţi totul până când devine o pastă omogenă (puteţi folosi şi un blender). Adăugaţi după gust sare şi piper;
Puneţi pasta la răcit timp de 1-2 ore înainte de a o folosi; Tăiaţi pâinea în felii şi prăjifi-le pe ambele fete într-o tigaie cu puţin ulei de măsline. Scoteti-le pe un prosop de hârtie pentru a absoarbe surplusul de ulei;
Ungeţi fiecare felie de pâine cu pateul de măsline, garnisiţi cu felii de lămâie.
Bruschete cu pasta de masline
Pofta buna!
Incoming search terms:
- bruschete cu pasta de masline
Foarte bune bruschtele cu pasta de masline