Bruschete cu pasta de somon
PrinteazaBruschete cu pasta de somon din: sosmon afumat, somon, smantana, arpagic, coriandru, patrunjel, piper roz, ulei de masline, sare, piper, paine.
- 200 g somon afumat
- 200 g somon proaspăt
- 150 ml smântână
- 5 bucăţi de arpagic
- 5 crenguţe de coriandru
- 5 crenguţe de pătrunjel
- boabe de piper roz
- ulei de măsline
- sare şi piper negru măcinat
- paine, pentru servire
Mod de preparare:
Taie somonul proaspăt în fâşii de dimensiuni medii şi fierbe-l la foc mic într-o tigaie termorezistentă, cu o lingură de ulei de măsline, timp de 5 minute. Lasă-l să se răcească pe un prosop de hârtie. Spală şi usucă plantele.
Amestecă somonul afumat cu smântână, ierburile, o linguriţă cu piper roz, o linguriţă cu sare şi un vârf de cuţit de piper măcinat.
Zdrobeşte cu o furculiţă somonul fiert şi adaugă-l în ingredientele deja amestecate. Serveşte pe pâine.
Bruschete cu pasta de somon
Pofta buna!