Bruschete cu pasta de somon

Printeaza

Bruschete cu pasta de somon din: sosmon afumat, somon, smantana, arpagic, coriandru, patrunjel, piper roz, ulei de masline, sare, piper, paine.

Ingrediente: Bruschete_cu_pasta_de_somon

  • 200 g somon afumat
  • 200 g somon proaspăt
  • 150 ml smântână
  • 5 bucăţi de arpagic
  • 5 crenguţe de coriandru
  • 5 crenguţe de pătrunjel
  • boabe de piper roz
  • ulei de măsline
  • sare şi piper negru măcinat
  • paine, pentru servire

Mod de preparare:

Taie somonul proaspăt în fâşii de dimensiuni medii şi fierbe-l la foc mic într-o tigaie termorezistentă, cu o lingură de ulei de măsline, timp de 5 minute. Lasă-l să se răcească pe un prosop de hârtie. Spală şi usucă plantele.

Amestecă somonul afumat cu smântână, ierburile, o linguriţă cu piper roz, o linguriţă cu sare şi un vârf de cuţit de piper măcinat.

Zdrobeşte cu o furculiţă somonul fiert şi adaugă-l în ingredientele deja amestecate. Serveşte pe pâine.

Bruschete cu pasta de somon

Bruschete_cu_pasta_de_somon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.