Bruschete cu rosii si parmezan
PrinteazaBruschete cu rosii si parmezan din: baghetă franţuzească, roşii, usturoi, parmezan, sare, piper negru, ulei extravirgin de măsline.
Ingrediente:
- 1/2 baghetă franţuzească
- 2 roşii
- 2-3 căţei de usturoi
- 100 g parmezan
- sare
- piper negru măcinat
- ulei extravirgin de măsline
Mod de preparare:
Speli roşiile şi le tai în cubuleţe. Cureţi usturoiul şi îl toci cât mai fin. Amesteci roşiile cu usturoi, sare şi piper. Tai bagheta oblic, în felii groase de 2 cm, pe care le aşezi fie pe grătarul încins, fie într-o tavă, în cuptor.
Laşi feliile de pâine să se rumenească pe ambele părţi. Repartizezi amestecul de roşii pe feliile de baghetă coaptă, iar la final razi puţin parmezan. Stropeşti bruschetele cu ulei de măsline şi le serveşti cât sunt calde.
Bruschete cu rosii si parmezan
Pofta buna!