Bruschete cu rosii si parmezan

Printeaza

Bruschete cu rosii si parmezan din: baghetă franţuzească, roşii, usturoi, parmezan, sare, piper negru, ulei extravirgin de măsline.

Bruschete_cu_rosii_si_parmezan

Ingrediente:

  • 1/2 baghetă franţuzească
  • 2 roşii
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper negru măcinat
  • ulei extravirgin de măsline

Mod de preparare:

Speli roşiile şi le tai în cubuleţe. Cureţi ustu­roiul şi îl toci cât mai fin. Amesteci roşiile cu usturoi, sare şi piper. Tai bagheta oblic, în felii groase de 2 cm, pe care le aşezi fie pe grătarul încins, fie într-o tavă, în cuptor.

Laşi feliile de pâine să se rume­nească pe ambele părţi. Repartizezi amestecul de roşii pe feliile de baghetă coaptă, iar la final razi puţin parme­zan. Stropeşti bruschetele cu ulei de măsline şi le serveşti cât sunt calde.

Bruschete cu rosii si parmezan

Bruschete_cu_rosii_si_parmezan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.