Bruschete cu somon afumat si mozzarella
PrinteazaBruschete cu somon afumat si mozzarella din: somon afumat, ansoa, mozzarella, cascaval, capere, rosii, ardei gras, paine, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper.
- 200 g somon afumat
- 200 g anșoa
- 200 g mozzarella
- 100 g cașcaval
- 50 g capere
- 4 roșii
- 1 ardei gras
- 6 felii de pâine
- ulei de măsline
- suc de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se toacă ardeiul și 2 roșii, cubulețe. Se pun într-un bol și se stropesc cu ulei de măsline și suc de lămâie. Se prăjesc feliile de pâine și se pregătesc gustările. Se vor prepara câte două bruschette din fiecare fel.
Un fel se va pregăti cu rondele de roșii, felie de mozzarella, iar deasupra se pune o lingură din amestecul de roșii și ardei. Alt fel se va pregăti din fâșii de somon, capere și mozzarella.
Al treilea fel se va realiza din anșoa, fâșii de somon și cașcaval ras.
Bruschete cu somon afumat si mozzarella
Pofta buna!
O sa fac din astea de sarbatori. Arata bine bruschetele astea 🙂 Chiar foarte bine!