Bruschete cu sos pesto
PrinteazaBruschete cu sos pesto din: paine, rosii, busuioc, usturoi, seminte de pin, parmezan, suc de lamaie, ulei de masline.
- 1 paine
- 300 g rosii cherry
- pentru sos:
- 40 g busuioc proaspat
- 3 catei de usturoi
- 50 g seminte de pin
- 80 g parmezan ras
- 1 lingura suc de lamaie
- 2 linguri de ulei de masline
Mod de preparare:
Spala frunzele de busuioc si tamponeaza-le cu un prosop uscat. Pune-le apoi intr-un mojar. Presara un pic de sare, adauga cateii de usturoi si zdrobeste totul in mojar sauin blender.
Toarna treptat ulei de masline. Adauga parmezanul ras si semintele de pin zdrobite. Acreste cu sue de lamaie dupa gust. Ames- teca energic pana ce obtii o pasta omogena. Separat, taie painea in felii si prajeste-le putin.
Pune deasupra sos pesto si jumatati de rosii cherry.
Bruschete cu sos pesto
Pofta buna!