Bruschete cu ton, patrunjel si ardei iute

Printeaza

Bruschete cu ton, patrunjel si ardei iute din: ciabatta, usturoi, ulei de masline, ardei, aptrunjel, capere, lamaie, ton in conserva.

Mod de preparare:Bruschete cu ton, patrunjel si ardei iute

Se taie 8 felii subţiri dintr-o ciabatta.

Se coc sub grill, pe ambele părţi, apoi se freacă cu un căţel de usturoi tăiat şi se stropesc cu ulei de măsline.

Se amestecă 200g de ton din conservă, scurs, 2 ardei iuţi roşii, 1 legătură de pătrunjel italian tocat, 2 linguri de capere mici şi sucul de la jumătate de lămâie.

Amestecul se întinde pe feliile de pâine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.