Bruschete cu Leurda și Roșii Cherry: sunt un aperitiv simplu și delicios, perfect pentru a începe o masă festivă sau pentru a savura o gustare sănătoasă și gustoasă. Această combinație de ingrediente proaspete și aromate aduce un plus de savoare și nutrienți, fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc să îmbine gustul cu beneficiile […]
Bruschete cu frunze de papadie si bacon
PrinteazaBruschete cu frunze de papadie si bacon din: frunze de papadie, paine de casa, bacon, branza de oaie, otet de vin, sare, piper.
Ingrediente:
- 100 g frunze de papadie
- 4 felii de paine de casa
- 4 felii subtiri de bacon
- 60 g branza de oaie
- 1 lingura de otet de vin vechi
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Curăţaţi frunzele de păpădie, spălaţi-le şi scurgeţi-le. Uscaţi-le într-o bucată de pânză, apoi tăiaţi-le bucăţi mari.
Prăjiţi uşor feliile de pâine de casă în prăjitor sau pe grătarul cuptorului şi întoarceţi-le o dată.
Rumeniţi feliile de bacon fară grăsime într-o tigaie mare, teflonată, pe foc moderat; puneţi feliile unele lângă altele fară să se suprapună şi întoarceţi-le o dată.
Luaţi de pe foc imediat ce încep să devină crocante. Trebuie să rămână moi. încălziţi cuptorul şi puneţi feliile de pâine pe o tavă de cuptor.
Tăiaţi brânza feliuţe. Puneţi o feliuţă de bacon pe fiecare felie de pâine şi acoperiţi cu frunze de păpădie.
Stropiţi cu puţin oţet, apoi repartizaţi deasupra feliuţe de brânză. Săraţi şi piperaţi.
Puneţi tava în cuptor şi lăsaţi să se facă 1-2 minute, exact cât brânza se topeşte şi începe să se rumenească.
Serviţi imediat.
Bruschete cu frunze de papadie si bacon
Pofta buna!
Bruschete cu Kiwi și Brânză de Capră
Bruschete cu Kiwi și Brânză de Capră din: bagheta, branza, kiwi, miere, menta, ulei, sare, piper. Redescoperă bruschetele într-o manieră complet nouă și surprinzătoare cu această rețetă de bruschete. Combinație surprinzătoare de kiwi, brânză de capră și miere pe bruschete crocante. Combinând textura cremoasă a brânzei de capră cu dulceața revigorantă a kiwiului, aceste bruschete […]