Bruschete cu ansoa si bucuioc din: paine, ansoa, usturoi, rosii, ceapa, busuioc. Ingrediente: paine neagra ansoa usturoi rosii ceapa busuioc Mod de preparare: Se prăjesc feliile de pâine neagră, se freacă cu ulei şi se ornează cu un amestec de usturoi pisat, cuburi de roşii, busuioc tocat şi rondele de ceapă verde. Se aşază […]
Bruschete cu creveti din: creveti, ceapa, ardei, usturoi, smantana, piper, paine. Ingrediente: 150 g creveţi 2 cepe verzi 1 căţel de usturoi mare 1 ardei gras roşu 1/2 linguriţă coajă de lămâie rasă 1 lingură smântână 1 praf de piper de Cayenne paine Mod de preparare: Se amestecă într-un castron mare 150 g creveţi […]
Bruschete cu vinete si menta din: vinete, ulei, vin, menta, usturoi, sare, piper, paine. Ingrediente: 2 vinete 8 linguri ulei de măsline 3 linguri vin alb pătrunjel mentă 1 căţel de usturoi pisat sare şi piper paine Mod de preparare: Se taie rondele 2 vinete şi se frig pe grătar. Separat se amestecă 8 linguri […]
Mai mult ca sigur o sa incerc aceasta reteta de bruschete. Sunt printre preferatele mele.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Mai mult ca sigur o sa incerc aceasta reteta de bruschete. Sunt printre preferatele mele.