Bruschete cu muşchi de vită şi gorgonzola

Printeaza

O reteta de bruschete cu muschi de vita si gorgonzola din: steak de vita, ulei de masline, ciabatta, mustar dijon, nasturel, gorgonzola si otet balsamic.

Ingrediente:Bruschete cu muşchi de vită şi gorgonzola

  • 2 steakuri de vita
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 chifla ciabatta, taiata pe jumatate
  • 1 lingurita de mustar Dijon
  • 1 mana de nasturel
  • 50 g gorgonzola
  • putin otet balsamic

 

Mod de preparare:

Se încinge o tigaie-grătar. Se freacă bucăţile de carne cu uleiul de măsline, se asezonează, apoi se frig două-patru minute pe fiecare parte sau până când sunt făcute pe gustul tău. Se lasădeoparte pe o farfurie.

Se pun jumătăţile de chiflă în tigaie cu partea tăiată în jos două minute pentru a absorbi sucurile de la carne şi se frig până se rumenesc. Se întinde muştarul pe partea rumenă şi se aşază năsturelul deasupra.

Se pune câte un steak peste fiecare jumătate de ciabatta, iar deasupra se presară bucăţi de gorgonzola. Se stropesc cu puţin oţet balsamic şi cu sucurile rămase de la carne şi se servesc imediat.

Bruschete cu muşchi de vită şi gorgonzola

Bruschete cu muşchi de vită şi gorgonzola

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.