Bruschete cu muşchi de vită şi gorgonzola
PrinteazaO reteta de bruschete cu muschi de vita si gorgonzola din: steak de vita, ulei de masline, ciabatta, mustar dijon, nasturel, gorgonzola si otet balsamic.
- 2 steakuri de vita
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 chifla ciabatta, taiata pe jumatate
- 1 lingurita de mustar Dijon
- 1 mana de nasturel
- 50 g gorgonzola
- putin otet balsamic
Mod de preparare:
Se încinge o tigaie-grătar. Se freacă bucăţile de carne cu uleiul de măsline, se asezonează, apoi se frig două-patru minute pe fiecare parte sau până când sunt făcute pe gustul tău. Se lasădeoparte pe o farfurie.
Se pun jumătăţile de chiflă în tigaie cu partea tăiată în jos două minute pentru a absorbi sucurile de la carne şi se frig până se rumenesc. Se întinde muştarul pe partea rumenă şi se aşază năsturelul deasupra.
Se pune câte un steak peste fiecare jumătate de ciabatta, iar deasupra se presară bucăţi de gorgonzola. Se stropesc cu puţin oţet balsamic şi cu sucurile rămase de la carne şi se servesc imediat.
Bruschete cu muşchi de vită şi gorgonzola
Pofta buna!