Bruschete cu naut si romzarin

Printeaza

Bruschete cu naut si romzarin din: franzela, naut, ceapa, usturoi, rosii, boia dulce, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Bruschete_cu_naut_si_romzarin

  • 1 franzela
  • 1 cutie cu naut
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 1 lingurita cu boia dulce
  • rozmarin
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune năutul la fiert în apă cu puţină sare. Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Stinge cu o cană cu apă şi adaugă năutul scurs.

După ce a dat într-un clocot, pune roşiile decojite. Amestecă şi condimentează cu sare, piper şi boia dulce.

Dacă a scăzut prea mult, toarnă puţină apă caldă. Spre final, armatizează cu usturoiul zdrobit şi rozmarin.

Taie franzela în felii potrivit de groase. Stropeşte-le cu puţin ulei de măsline şi presară busuioc.

Aşază-le în tava de la aragaz şi rumeneşte-le puţin. Pune deasupra salata caldă de năut şi serveşte de îndată.

Bruschete cu naut si romzarin

Bruschete_cu_naut_si_romzarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.