Bruschete cu naut si romzarin
PrinteazaBruschete cu naut si romzarin din: franzela, naut, ceapa, usturoi, rosii, boia dulce, rozmarin, ulei, sare, piper.
- 1 franzela
- 1 cutie cu naut
- 1 ceapa
- 5 catei de usturoi
- 1 cutie cu rosii decojite
- 1 lingurita cu boia dulce
- rozmarin
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune năutul la fiert în apă cu puţină sare. Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Stinge cu o cană cu apă şi adaugă năutul scurs.
După ce a dat într-un clocot, pune roşiile decojite. Amestecă şi condimentează cu sare, piper şi boia dulce.
Dacă a scăzut prea mult, toarnă puţină apă caldă. Spre final, armatizează cu usturoiul zdrobit şi rozmarin.
Taie franzela în felii potrivit de groase. Stropeşte-le cu puţin ulei de măsline şi presară busuioc.
Aşază-le în tava de la aragaz şi rumeneşte-le puţin. Pune deasupra salata caldă de năut şi serveşte de îndată.
Bruschete cu naut si romzarin
Pofta buna!