Bruschete cu peste

Printeaza

Bruschete cu peste din: sardine in ulei picant, crema de branza, mascarpone, paine toast de secara, salata verde, zeama de lamaie, marar si sare.

Ingrediente:Bruschete_cu_peste

  • 2 cutii cu sardine in ulei picant
  • 200 g crema de branza
  • 1 lingura cu mascarpone
  • 2 oua
  • 1 paine toast de secara
  • salata verde
  • zeama de lamaie
  • marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie discuri din miez de pâine cu ajutorul unei forme sau al unui pahar cu gură medie.

Fierbe tare ouăle în apă cu sare. Scurge uleiul din conserve şi îndepărtează cu atenţie oasele de pe şira spinări

i. Freacă spumă crema de brânză cu mascarpone, sărează după gust şi adaugă mărarul tocat mărunt.

Unge feliile de pâine cu cremă de brânză, aşază deasupra câte o jumătate de sardină, presară deasupra gălbenuş fiert şi serveşte bruschetele cu frunze de salată proaspătă stropite cu zeamă de lămâie.

Bruschete cu peste

Bruschete_cu_peste

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

retete

Bruschete cu Prosciutto și Mozzarella

Bruschete cu Prosciutto și Mozzarella din: paine, prosciutto, mozzarella, usturoi, rosii, frunze de busuioc, ulei de masline extravirgin, sare, piper. Această rețetă de bruschete cu prosciutto și mozzarella este o gustare delicioasă și ușor de pregătit, perfectă pentru orice ocazie. Iată cum să o prepari:   Ingrediente: 4 felii de pâine rustică (preferabil de casă) […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.