Bruschete cu pesto si hummus

Printeaza

Bruschete cu pesto si hummus din: bagheta, ulei de masline, ton in ulei de masline, busuioc, suc de lamaie, sare, piper, humus, sos pesto.

Ingrediente: Bruschete cu pesto si hummus

  • 1 baghetă
  • 1/4 cană de ulei de măsline
  • 2 cutii ton in ulei de masline
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 1 lingura de suc de lamaie
  • sare și piper negru
  • 1 cană humus
  • 1/3 cana sos pesto

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Feliati bagheta. Se aseaza feliile pe o foaie de copt. Se ung cu ulei de măsline.

Se pune pâinea în cuptor timp de 8-10 minute pe ambele parti.

Într-un bol se combină ton, busuioc tocat, zeama de lamaie, sare si piper.

Pe fiecare felie de bagheta adaugati humus si sos pesto. Deasupra adaugati salata de ton.

Garnisiti cu busuioc si serviti.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Bruschete cu cremă de brânză

Reteta zilei: Bruschete cu rosii si crema de branza

Bruschete cu rosii si crema de branza din: crema de branza, mozzarella, rosii cu busuioc, bagheta. Ingrediente:  240gr crema de branza 1 cana mozzarella 2 cesti de rosii cu busuioc 1 bagheta, feliata         Mod de preparare: Pregatiti rosiile cu busuioc. Se încălzește o cratita la foc mediu. Adaugati crema de brânză. […]

 

Cum se prepara Bruschette din focaccia cu ton

Bruschete cu ton, patrunjel si ardei iute

Bruschete cu ton, patrunjel si ardei iute din: ciabatta, usturoi, ulei de masline, ardei, aptrunjel, capere, lamaie, ton in conserva. Mod de preparare: Se taie 8 felii subţiri dintr-o ciabatta. Se coc sub grill, pe ambele părţi, apoi se freacă cu un căţel de usturoi tăiat şi se stropesc cu ulei de măsline. Se amestecă […]

 

Bruschete in trei culori

Bruschete cu branza cu mucegai si dovleac

Bruschete cu branza cu mucegai si dovleac din: dovleac, branza cu mucegai, unt, sare, rucola, paine. Ingrediente: 500 g dovleac 150 g brânză cu mucegai 50 g unt sare salată rucola 8 felii pâine prăjită   Mod de preparare: Dovleacul se curăţa şi se taie cubuleţe, după care se trag la tigaie în unt, şi se […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.