Goji – Fructele Goji: Beneficii, Contraindicații și Rețete Delicioase – Ghid Complet. Goji, cunoscute și sub numele de fructe de goji, wolfberries sau, în termeni științifici, Lycium barbarum, sunt fructe roșii vii, native din Asia, în special din China, Mongolia și Tibet. Sunt apreciate nu doar pentru gustul lor unic, ci și pentru beneficiile lor […]
Bruschete cu rosii rumenite si frunze de busuioc
PrinteazaBruschete cu rosii rumenite si frunze de busuioc din: rosii, ulei de masline, fasole verde, feta, paine prajita, frunze de busuioc, otet balsamic.
Ingrediente:
- 150 g rosii, taiate in doua
- 3 linguri ulei de masline
- 200 g fasole verde, fiarta
- 100 g feta
- 4 felii de paine prajita
- cateva frunze de busuioc
- 1 lingura otet balsamic
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 4/180C. Pune rosiile in tava de copt, stropeste cu 2 linguri ulei, presara sare si piper si da la cuptor 45 de minute.
Asaza pe fiecare felie de paine rosii coapte, fasole verde si feta. Presata busuioc si stropeste cu uleiul ramas si cu otetul balsamic.
Bruschete cu rosii rumenite si frunze de busuioc
Pofta buna!
Homar în Sos de Portocale și Ghimbir
Homar în Sos de Portocale și Ghimbir din: homari, suc si coaja de portocala, ghimbir, usturoi, vin alb sec, ulei de masline extravirgin, sare, piper, frunze de coriandru. Descoperă cum delicatețea homarului se întâlnește cu aromele vibrante ale portocalelor și ghimbirului în acest fel de mâncare sofisticat. Această rețetă este o celebrare a gusturilor, oferind […]