Bruschete cu rosii, usturoi si busuioc
PrinteazaBruschete cu rosii, usturoi si busuioc din: ulei de masline, paine, rosii, busuioc, usturoi, sare.
Ingrediente:
- 100 ml ulei de măsline
- 8 felii de pâine
- 4 roşii
- 1 legătură busuioc/patrunjel
- 1 căpăţână usturoi
- sare
Mod de preparare:
Roșiile se spală, se toacă mărunt și se presară sare și piper. Usturoiul se curăţă și se taie rondele.
Se amestecă apoi roșiile tocate cu usturoiul și cu uleiul de măsline. Feliile se ung cu acest amestec.
Se pregătește o tavă în care se așază feliile de pâine.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit și se coc bruschetele la 180 ⁰ C timp de 5 – 10 minute.
Bruschetele se servesc ornate cu frunze de busuioc proaspăt.
Bruschete cu rosii, usturoi si busuioc
Pofta buna!