Bruschete cu sunca, branza si marar
PrinteazaBruschete cu sunca, branza si marar din: brânză de vaci, smantana, marar, ardei gras rosu, sunca uscata de casa, usturoi, ulei de masline, bagheta, verdeata.
Ingrediente:
- 300 g brânză de vaci
- 3 linguri smântână
- 1 legătură mărar
- 1 ardei gras roşu
- 300 g şuncă uscată de casă
- 3-4 căţei de usturoi
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 baghetă
- verdeaţă pentru decor
Mod de preparare:
Freci brânza sau o mixezi singură, pentru a fi cât mai fină, apoi o amesteci bine cu smântână şi mărarul tăiat fin. Cureţi ardeiul şi îl tai cubuleţe.
Feliezi bagheta şi o pui la cuptor, la temperatură mare, pentru ca doar exteriorul să se rumenească, iar la interior să rămână fragedă.
Imediat ce scoţi feliile din cuptor, le freci cu usturoi şi le stropeşti cu puţin ulei de măsline. Poţi folosi o pensulă pentru a le unge.
Le ungi apoi cu crema de brânză, aşezi bucăţi tăiate din şunca’ uscată şi le decorezi cu ardei şi frunze de verdeaţă. Serveşti bruschetele imediat.
Bruschete cu sunca, branza si marar
Pofta buna!
Incoming search terms:
- bruschete cu sunca