Bruschete in trei culori

Printeaza

O reteta de bruschete in trei culori din: avocado, rosii cherry, ardei copti, usturoi, ciuperci, ceapa, spanac, parmezan, smantana, otet balsamic, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Bruschete in trei culori

  • 1 avocado
  • 4 rosii cherry
  • 4 ardei copti
  • 5 catei de usturoi
  • 250 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 6 frunze de spanac
  • 1 lingura cu parmezan
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 franzela
  • 1 lingura cu otet balsamic
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă trei căţei de ustu­roi şi pune-i în blender alături de ardeii bine scurşi. Pasea­ză fin, sărează şi dă la rece. Pune la încins puţin ulei, căleşte o ceapă, adaugă ciu­percile feliate şi lasă să scadă. Când ciupercile s-au rumenit, pune usturoiul şi sare.

Curăţă avocado şi scoa- te-i sâmburele. Pune miezul într-un castron şi pasează-l cu furculiţa. Toacă ceapa cât mai mărunt şi pune doar jumătate peste avocado, amestecă, adăugând puţin ulei. Potriveşte de sare şi pune smântână.

Pregăteş­te o salată de roşii tăiate cubuleţe, adaugă restul de ceapă, puţin ulei şi sare.

Pune pâinea la prăjit şi toacă mărunt pătrunjelul. Pune pe câteva felii pastă de avocado şi deasupra adaugă 1/2 linguriţă cu salată de roşii. Pe alte felii, aşază frunze proaspete de spanac, iar deasupra ciupercile.

Pe restul feliilor, pune pastă de ardei, apoi presară parmezan. Pe acestea din urmă, dă-le cinci minute la cuptor. Ornea­ză cu pătrunjel.

Bruschete in trei culori

Bruschete in trei culori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.