Bruschete cu usturoi, pecorino si anghinare
PrinteazaBruschete cu usturoi, pecorino si anghinare din: anghinare, fulgi de ardei iute, frunze de menta, coaja de lamaie, ulei de masline, paine crocanta, usturoi, pecorino.
- 140 g anghinare in ulei de masline, scurse
- 1 praf fulgi de ardei iute
- 1 aman mica frunze de menta
- coaja rasa de la 1/2 lamaie
- 1 lingura ulei de masline, plus extra pentru stropit
- 2 felii mari de paine corcanta
- 1 catel de usturoi, feliat
- 50 g pecorino, feliat subtire
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200C. Daca sunt intregi, taie in jumatati sau in sferturi anghinarele si pune-le intr-un bol impreuna cu fulgii de ardei iute, menta, coaja de lamaie si uleiul.
Asezoneaza-le cu putin sare si lasa-le deoparte.
Asaza paine intr-o tava de copt si presara deasupra usturoiul. Stropeste feliile cu ulei de masline si asezoneaza-le cu sare de mare.
Da-le la cuptor 10 minute sau pana cand devin aurii si crocante. Lasa-le deoparte sa se raceasca.
Asaza pecorni printre anghinarelele marinate si cu ajutorul unei linguri, pune amestecul peste cruschetele cu usturoi.
Bruschete cu usturoi, pecorino si anghinare
Pofta buna!