Bruschete cu branza Camembert si pere din: bagheta, faina, seminte, cimbru, pere, branza. Ingrediente: brânză Camembert cimbru pere 1 bagheta seminte faina Mod de preparare: Se taie oblic 1 baghetă rustică cu multe seminţe şi făină de secară, obţinând felii lunguieţe. O tavă mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt, iar cuptorul […]
Bruschete cu usturoi
PrinteazaBruschete cu usturoi din: lipie, boia, ulei de masline, usturoi, patrunjel, rosii.
- 1 lipie
- boia
- 1 lingura ulei de masline, sare
- usturoi
- patrunjel
- rosii
Mod de preparare:
Amestecati putina boia, o lingura de ulei de masline, sare si 3-4 catei de usturoi pisati.
Taie doua rosii in cuburi mici si adauga patrunjel tocat.
Imparte o lipie in patru bucati si o pui in cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde.
Intinde pasta de usturoi pe fiecare si orneaza cu o lingurita de rosii.
Pofta buna!
poate iti place si:
Bruschete cu fructe de mare
Bruschete cu fructe de mare din: avocado, suc de lamaie, sare de mare, paine, homar, ardei iute, arpagic, ulei de masline. Ingrediente: 2 avocado 2 lingurite suc proaspat de lamaie sare de mare 4-6 felii de pâine 120 gr homar, maruntit 1 ardei iute, felii subțiri 2 lingurite arpagic tocat ulei de măsline Mod […]
Bruschete cu ciuperci si nucsoara
Bruschete cu ciuperci si nucsoara din: ciuperci, unt, ulei de masline, nucsoara, lamaie, verdeata. Ingrediente: 700 g ciuperci 50 ml apă 50 g unt 50 g ulei de măsline 1 usturoi mare 3 g nucşoară 1 lămâie 100 g verdeaţă 1 baghetă Mod de preparare: Bagheta se feliază şi se prăjeşte. Ciupercile se curăţă, […]
Bruschete cu mozzarella si pui
Bruschete cu mozzarella si pui din: paine, usturoi, mozzarella, pui, bacon, rosii, arpagic. Ingrediente: 1 paine, taiata pe lungime usturoi 1 1/2 cana mozzarella, rasă 1 cana pui gatit, cuburi 3-4 linguri bacon crocant 1/2 cani roșii proaspete, cuburi 2 linguri arpagic proaspat, tocat Mod de preparare: Frecati paine cu usturoi. Adaugati brânză, pui, bacon, […]
Bruschete cu dovlecei
Bruschete cu dovlecei din: paine, dovlecei, cascaval de post, margarina, usturoi si patrunjel. Ingrediente: 1 pâine 2 dovlecei 200 g caşcaval 100 g margarină 6 căţei de usturoi pătrunjel Mod de preparare: Taie dovleceii felii subţiri. Trage-i în puţină margarină topită. Separat, freacă restul de margarină cu usturoiul zdrobit. Taie pâinea felii. Unge-le pe […]
Pofta buna!