Bruschetta cu cremă de mazăre

Printeaza

Se toacă 1 ceapă şi se căleşte în 1 lingură unt. Se toarnă 250 ml supă de le­gume şi se lasă să dea în clocot. Se decojeşte 1 cartof mare şi se taie cuburi; se adaugă la ceapă, împreună cu 2 linguriţe frunze de cimbru proaspăt şi se lasă să fiarbă 8 min. Se adaugă 150 g mazăre congelată şi se mai fierbe 6 min. Se scurg legumele şi se păstrea­ză zeama.

Se pasează legumele şi se înglo­bează 150 ml smântână, 2 linguri din zeama în care au fiert, sare şi piper. Se lasă să se răcească. Se prăjesc 12 felii de pâine-baghetă şi se ung cu crema de mazăre. Inainte de servire se stropesc bruschetele cu câte 1/2 linguriţă ulei de măsline.

Bruschetta cu cremă de mazăre

Bruschetta cu cremă de mazăre

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.