Bruschette cu ton

Printeaza

Bruschette cu ton din: paine, conserva de ton, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, usturoi, capere.

Bruschette cu ton

Ingrediente:

  • 4 felii de paine
  • 1 conserva de ton
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri capere

Mod de preparare:

Prajiti in cuptorul potrivit la 200°C feliile de paine.  Scurgeti conserva de ton.

Amestecati uleiul de masline cu sucul de lamaie, apoi sarati si piperati sosul.

Adaugati usturoi pisat, tonul si 2 linguri de capere.

Asezati acest sos peste bruschette si serviti-le calde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Bruschete cu branza Camembert si pere

Bruschete cu branza Camembert si pere

Bruschete cu branza Camembert si pere din: bagheta, faina, seminte, cimbru, pere, branza. Ingrediente: brânză Camembert cimbru pere 1 bagheta seminte faina   Mod de preparare: Se taie oblic 1 baghetă rustică cu multe seminţe şi făină de secară, obţinând felii lunguieţe. O tavă mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt, iar cuptorul […]

Bruschete cu ansoa

Bruschete cu ansoa si rosii

Bruschete cu ansoa si rosii din: paine, ansoa, usturoi, rosii, ceapa, busuioc. Ingrediente: paine ansoa usturoi rosii ceapa busuioc     Mod de preparare: Se prăjesc feliile de pâine, se freacă cu ulei şi se ornează cu un amestec de usturoi pisat, cuburi de roşii, busuioc tocat şi rondele de ceapă verde. Se aşază deasupra bucatele […]

 

Bruschete cu mozzarella si pui

Bruschete cu mozzarella si pui

Bruschete cu mozzarella si pui din: paine, usturoi, mozzarella, pui, bacon, rosii, arpagic. Ingrediente:  1 paine, taiata pe lungime usturoi 1 1/2 cana mozzarella, rasă 1 cana pui gatit, cuburi 3-4 linguri bacon crocant 1/2 cani roșii proaspete, cuburi 2 linguri arpagic proaspat, tocat   Mod de preparare: Frecati paine cu usturoi. Adaugati brânză, pui, bacon, […]

Bruschete cu dovlecei

Bruschete cu dovlecei

Bruschete cu dovlecei din: paine, dovlecei, cascaval de post, margarina, usturoi si patrunjel. Ingrediente: 1 pâine 2 dovlecei 200 g caşcaval 100 g margarină 6 căţei de usturoi pătrunjel   Mod de preparare: Taie dovleceii felii subţiri. Trage-i în puţină margarină topită. Separat, freacă restul de margarină cu usturoiul zdrobit. Taie pâinea felii. Unge-le pe […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.