Buchet de creveti

Printeaza

O reteta de buchet de creveti din: creveti decorticati, baby creveti, batoane de crab surimi, mango, ardei gras, unt, ulei de masline, sare, piper alb, sos chili, suc de lamaie verde, patrunjel, ceapa verde, ghimbir, vin alb sec si icre capelin.

Ingrediente:Buchet de creveti

  • 100 g (4 buc.) creveţi decorticati
  • 40 g (cca 20 buc.) baby creveti
  • 32 g (2 buc.) batoane din crab Surimi
  • 1/2 mango
  • 45 g ardei gras roşu, verde, galben
  • 10 g unt
  • 10 ml ulei de măsline
  • un praf sare şi un praf piper alb
  • un strop sos chili
  • 30 g suc lămâi verzi
  • 5 g pătrunjel şi ceapă verde
  • 10 g ghimbir
  • 30 ml vin sec alb
  • o linguriţă icre capelin

 

Mod de preparare:

Ardeii se toacă mărunt, se marinează în ulei de măsline cu ghimbir ras, sare, piper şi lime. Creveţii se trag în unt cu ulei de măsline, sare, piper şi vin (aprox. 1 min), lupă care se înţeapă pentru a lua forma rotundă.

Crevetii mici e scot, se răcesc, se mixează cu carnea de crab şi verdeţuri, apoi se aranjează în folie de plastic sub formă de rulou strans la capete şi se pune la frigider. Se prepară în blender sosul de mango şi se aranjează în jurul preparatului. Se ornează cu icre regre.

Buchet de creveti

Buchet de creveti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.