Bucurati-va de o insorita de toamna cu retete savuroase de ghiveci

Printeaza

Poate ca ii ziceti ghiveci sau poate va place sa-l numiti ratatouille, indiferent de denumirea pe care i-o atribuiti, aceasta mancare este foarte buna si sanatoasa facuta din multe legume. Daca vreti sa gatiti simplu si rapid, preparati pentru familia dumneavoastra retete delicioase de ghiveci.

Retete_de_ghiveci

 

Ghiveci din ceapa cu rozmarin

Ghiveci_din_ceapa_cu_rozmarinCoaceţi în coajă 1 kg de ceapă albă la cuptor. Lăsaţi ceapa la răcit şi apoi curăţaţi-o şi tăiaţi-o în sferturi. E bine ca cepele să fie de aceleaşi dimensiuni. Spălaţi şi ştergeţi de apă 2 ardei iuţi şi 4-5 rămurele de rozmarin verde. Tăiaţi cât mai mărunt rozmarinul şi ardeiul iute şi amestecaţi-l bine…Read more »

 

Ghiveci cu seminte de dovleac

Ghiveci_cu_seminte_de_dovleacGhiveci cu seminte de dovleac din: cartofi, vanata, morcovi, gulii, conopida, ceapa, unt, supa de pasare, seminte de dovleac, seminte de coriandru, patrunjel verde, piper negru, sare. Ingrediente: 6 cartofi 1 vanata lunga si subtire 350 g morcovi 2-3 gulioare tinere 1 conopida mijlocie 1 ceapa mare, de preferinta rosie 50 g unt sau 50…Read more »

Ghiveci de toamna cu gogosari

muraturiGhiveci de toamna cu gogosari din: ceapa, morcovi, ardei, gogosari, rosii, ulei, sare, orez, bulion, conservant. Ingrediente: 500 g ceapa 700 g morcovi 1 kg ardei 2,5 kg gogosari 3 kg rosii decojite 650 ml ulei sare 400 g orez fiert separat 400 ml bulion conservant   Mod de preparare: Speli şi cureţi legumele. Căleşti…Read more »

Ghiveci de toamna cu verdeata

Ghiveci_de_tomana_cu_verdeataGhiveci de tomana cu verdeata din: ceapa, rosii, dovlecei, morcovi, ardei capia, bulion, patrunjel verde, boabe de piper negru, sare, ulei. Ingrediente: 2 cepe potrivite 1 kg rosii foarte bine coapte 3 dovlecei 2 morcovi 2-3 ardei capia 2-3 linguri cu bulion 1 legatura de patrunjel verde 10 boabe de piper negru sare ulei  …Read more »

Ghiveci de legume in dovleac

Ghiveci_de_legume_in_dovleacGhiveci de legume in dovleac din: dovleac, ceafa de vitel, cartofi, dovlecei, ardei grasi, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 dovleac (2-2,5 kg) 700 g ceafa de vitel 2 cartofi 2 dovlecei 2 ardei grasi rosii 2 cepe patrunjel ulei sare piper   Mod de preparare: Spală dovleacul şi taie-i un capac generos. Cu atenţie…Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.